Uw Dakbeheerder
Al meer dan 25 jaar de beste service!

Schoorsteenveegbedrijf Uw Dakbeheerder is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres. Wij vegen uitsluitend met de beste materialen. Ook reinigen wij d.m.v. Perlon borstels. Hierdoor kan er geen schade aan uw rookkanalen ontstaan. Uiteraard zijn onze schoorsteenvegers vakbekwaam en streven wij naar 100% tevreden klanten. Uw Dakbeheerder helpt u schoorsteenbrand te voorkomen. Tevens verhoogt hij het rendement van kachels en haarden. Uw dakbeheerder is aangesloten bij de Nederlandse Schoorsteenveeg Bond NSVB.

Uw Dakbeheerder

    schoorsteeen en dak reparatie

Wij repareren uw dak en/of schoorsteen zonder hak- en breekwerk.
Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Wij kunnen dit voor u verzorgen.
Is de nok van uw dak aan reparatie toe? Wij kunnen met een nieuwe techniek de nok repareren. Wanneer de voegen vervangen moeten worden, kunnen wij naast specievoegen ook kunststofvoegen leggen. Het voordeel van deze kunststofvoegen is dat de gebruikte kunststof robuust en veerkrachtig is, te vergelijken met een autoband. De op deze manier gelegde voegsels kunnen dankzij het rekbare materiaal niet scheuren. Na gebruik van kunststof-voegsels kunnen de voegen niet meer scheuren en zal uw nok geen schade meer oplopen.

    REPARATIE EN ONDERHOUD VAN DAKGOTEN

Het is belangrijk om tenminste 1 keer per jaar uw dakgoot te laten reinigen. Uw dakgoot kan verstopt raken door bladeren, takjes en ander afval. Wanneer u uw dakgoot niet reinigt, kan deze verstopt raken of overlopen of zelfs beschadigd worden. Om verstopping te voorkomen kunnen wij, na reiniging, "bladvangers" plaatsen, zowel in nieuwe als in bestaande dakgoten. Wanneer uw dakgoot beschadigd is, kunnen wij deze repareren. Indien de beschadiging ernstig is, kunnen wij uw dakgoot geheel of gedeeltelijk vernieuwen. Dakgoten zijn in alle soorten materialen en maten leverbaar.

    (De) Montage van antennes

Loszittende antennes kunnen schade aan uw schoorsteen veroorzaken.
Of misschien zelfs tijdens een flinke wind van het dak waaien, waardoor er vervelende dingen kunnen gebeuren. Wij controleren tijdens onderhouds-werkzaamheden gratis de bevestiging van uw antenne. Mocht deze loszitten dan zullen wij u dit melden. Tegen een voordelig tarief kunnen wij de antenne desgewenst voor u verwijderen of opnieuw monteren en eventuele beschadiging aan de schoorsteen herstellen.