Uw Dakbeheerder
Al meer dan 25 jaar de beste service!

Schoorsteenveegbedrijf Uw Dakbeheerder is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres. Wij vegen uitsluitend met de beste materialen. Ook reinigen wij d.m.v. Perlon borstels. Hierdoor kan er geen schade aan uw rookkanalen ontstaan. Uiteraard zijn onze schoorsteenvegers vakbekwaam en streven wij naar 100% tevreden klanten. Uw Dakbeheerder helpt u schoorsteenbrand te voorkomen. Tevens verhoogt hij het rendement van kachels en haarden. Uw dakbeheerder is aangesloten bij de Nederlandse Schoorsteenveeg Bond NSVB.

Uw Dakbeheerder

Vacatures

Uw Dakbeheerder Correct is een groeiende onderneming en daardoor constant op zoek naar nieuw personeel.
Indien je geïnteresseerd bent in onze firma, nodigen wij je uit om CV+ motivatie te e-mailen naar ons. 

Heb je geen e-mail-adres dan kun je per briefpost je Sollicitatiebrief o.v.v. "Sollicitatie" sturen naar het volgende adres:

Uw Dakbeheerder
Ketsheuvel 5
5231 PR 's-Hertogenbosch

Natuurlijk kun je ons ook bellen, wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)73-6400020

Momenteel zijn er de volgende openstaande vacatures:

Verkoper buitendienst

Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, betrouwbaar, servicegericht, en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal? Je hebt bij voorkeur ervaring in de commerciële sector, rijbewijs B is een pre. Voldoe je aan dit profiel, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een goed salaris conform markt, daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als verkoper ben je werkzaam door het hele land als ambulante verkoper van onze diensten. Aarzel niet en  neem contact met ons op!

Schoorsteenveger

Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, betrouwbaar, servicegericht, je kunt goed zelfstandig werken en hebt geen last van hoogtevrees? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden een goed salaris conform markt, daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Aarzel niet en neem contact met ons op!