Uw Dakbeheerder
Al meer dan 25 jaar de beste service!

Schoorsteenveegbedrijf Uw Dakbeheerder is al meer dan 25 jaar een vertrouwd adres. Wij vegen uitsluitend met de beste materialen. Ook reinigen wij d.m.v. Perlon borstels. Hierdoor kan er geen schade aan uw rookkanalen ontstaan. Uiteraard zijn onze schoorsteenvegers vakbekwaam en streven wij naar 100% tevreden klanten. Uw Dakbeheerder helpt u schoorsteenbrand te voorkomen. Tevens verhoogt hij het rendement van kachels en haarden. Uw dakbeheerder is aangesloten bij de Nederlandse Schoorsteenveeg Bond NSVB.

Uw Dakbeheerder

SCHOORSTEENKAPPEN

Als u op zoek bent naar een schoorsteenkap van hoge kwaliteit en mooi design, dan bent u bij Uw Dakbeheerder aan het goede adres! Neem eens een kijkje in ons assortiment en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons. Schaf uitsluitend een schoorsteen-kap aan die voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteits-eisen. Uw Dakbeheerder levert alleen schoorsteenkappen van de hoogste kwaliteit!


Rookkanalen

Naast een goede schoorsteenkap is het ook belangrijk om uw rookkanalen goed op orde te hebben. Een goed werkend rookkanaal voorkomt koolmonoxidevergiftiging en schoorsteenbrand.
De rookkanalen zijn verkrijgbaar in verschillende typen en diameters zodat bij elke situatie de ideale combinatie kan worden gecreëerd.


DAKMATERIALEN

Met de dakmaterialen van Uw Dakbeheerder bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Met producten als Flexim Mortel en de nieuwe Vesta Air dakgoot vernieuwer zet Uw Dakbeheerder professionele producten in de markt voor scherpe prijzen.